Oleg Gazmanov / Олег Газманов

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oleg Gazmanov / Олег Газманов
Oleg Gazmanov / Олег Газманов Foto: Kultuurikava.ee
31.03.2015
Nordea Kontserdimaja


31. märtsil toimub Tallinnas kauaoodatud Oleg Gazmanovi kontsert!


Pärast pikka vaheaega toimub Tallinnas Vene popmuusika legendi ja mitme põlvkonna iidoli, Oleg Gazmanovi, kontsert.


Laulja, laulukirjutaja ja luuletaja Oleg Gazmanov esineb Tallinnas 31.03.2015 Nordea Kontserdimajas.



Tema populaarsus on suur ka tänapäeval: siiamaani kogub artist täissaale ja –staadione ning just hiljuti mängis laulja ka filmis "Segased tunded" ("Смешанные чувства"), mille esilinastus toimus 2014. aasta oktoobris.



Gazmanov on oma karjääri jooksul saanud mitmeid riiklikke autasusid ja aunimetusi. Ta on "Venemaa teeneline artist" ("Заслуженный артист России"), "Venemaa rahvakunstnik" ("Народный артист России"), Teeneteristi ordeni kandja, "Isamaa teenete" IV astme ordeni kandja, "Song of the Year" ("Песня года") festivali 15-kordne võitja, 7-kordne riikliku preemia "Ovation" ("Овация") võitja. Samuti on artist olnud ühe mainekaima rahvusvahelise festivali "The World Music Awards" võitjaks.



Gazmanovi hitte, millest paljud kõlavad juba rohkem kui 20 aastat, tunnevad mitmed põlvkonnad. Tema kontsertidel esinev uskumatu energia on nii tugev, et võidab koheselt pealtvaataja sümpaatiat, sest artist suhtleb pidevalt oma publikuga. Laulja rikkalik repertuaar üllatab aga oma mitmekesisusega: selles on kõike alates luulest ja erutavatest tantsulauludest,  kuni isamaaliste lauludeni välja.



Tallinnas toimuval live-kontserdil esitab Gazmanov juba kõigile tuntud hitte , sealhulgas laule nagu "Eskadron", "Ohvitserid", "Jessauul", "Minu selged päevad", "Madrus", "Värske tuul" ja mitmeid teisi. Siiski esitab artist ka oma uusi kompositsioone.


Väärib märkimist, et Gazmanov on ka ühe Tallinnast rääkiva loo "Korstnapühkija" autoriks, mis algab sõnadega "Mul on unistus sõita Tallinnasse...". Artist kirjutas selle laulu oma poja Rodionile. Tundub, et unistused täituvad...



Piletid on müügil Piletilevi ja Ticketpro piletikassades.



Kuni oktoobri lõpuni soodustus kõikidele piletitele -15%.


Täiendavate soodustuste saamiseks registreeri ennast korraldaja kodulehel www.tcc.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles