Savisaar Hiinas: tasuta ühistransporti tuleks laiendada kogu Eestile

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Laura Oks

Tallinna linnapea Edgar Savisaar tutvus täna Hiinas Chengdu linna ühistranspordiga ning avaldas muuhulgas arvamust, et pärast kevadisi riigikogu valimisi muutub Tallinna eeskujul ühistranspordikorraldus üle kogu Eesti.

Tänasel kohtumisel Chengdu linnavalitsuses tutvustati Tallinna delegatsioonile põhjalikult sealset ühistranspordi süsteemi, mis on Tallinna pressiteenistuse teatel samuti tasuta nagu pealinnas.

Tallinna linnapea Edgar Savisaar kinnitas kohtumisel, et pärast märtsikuiseid riigikogu valimisi muutub süsteem kogu Eestis ning ta usub, et tasuta ühistransport saab ka riigilt rohkem toetust.

Savisaar tutvustas veel valimiseelset olukorda Eestis ning Tallinna majanduse arengut.

Chengdu on Kesk-Hiinas asuva Sichuani provintsi pealinn. Linnas elab 7,1 miljonit, ümberkaudsetes piirkondades 6,7 miljonit elanikku. Linn on riikliku tähtsusega logistika-, kommerts-, finants-, teadus- ja transpordikeskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles