Tallinn saab 8 uut bussipeatust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bussipeatus Ülemiste Citys.
Bussipeatus Ülemiste Citys. Foto: Andres Haabu

Tallinna Linnavalitsus korraldusega määratakse nimi kaheksale ühissõidukipeatusele: Päevalille, Rebasemägi, Dvigatel, Lõõtsa, Valukoja, Nuia, Oomi ja Kanali tee.

Õismäel Ehitajate tee 148 Maxima kaupluse juures paikneva ühissõidukipeatus nimetatakse Päevalille peatuseks ja Ehitajate teel loomaaia keskkonnahariduskeskuse juures paiknev ühissõidukipeatus nimetatakse  Rebasemägi peatuseks.

Uued peatused tulevad ka Ülemiste Citysse: Lõõtsa tänaval paiknev ühissõidukipeatus saab nimeks Dvigatel; Lõõtsa ja Valukoja tänava ristmiku läheduses paiknev ühissõidukipeatus nimetatakse Lõõtsa peatuseks; Valukoja tänaval paiknev ühissõidukipeatus nimetatakse Valukoja peatuseks; Suur-Sõjamäe ja Nuia tänava ristmiku läheduses paikneva ühissõidukipeatuse nimetatakse  Nuia peatuseks.

Tartu maantee ja Oomi tänava ristmiku läheduses paiknev ühissõidukipeatus saab saab nimeks Oomi peatus ja Tartu maantee ning Kanali tee ristmiku läheduses paikneva ühissõidukipeatus nimetatakse Kanali tee peatuseks.

Linnaosade valitsused on ühissõidukipeatustele nimede määramise õigusakti eelnõu kooskõlastanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles