Tallinna keskraamatukogu saab mürakindlad aknad

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Keskraamatukogu.
Tallinna Keskraamatukogu. Foto: Peeter Langovits.

Tallinna keskraamatukogu kojulaenutuse teenindussaalis algasid esmaspäeval akende restaureerimistööd, mille eesmärk on muuta aknad tuule-, müra- ja tolmukindlaks.

Akende restaureerimistööd kestavad eestikeelse kirjanduse osakonna kojulaenutuse teenindussaalis kuni 15. detsembrini, edastas Tallinna linnavalitus BNSile. Tööde käigus korrastatakse maja esifassaadil olevad kolm suurt kaarakent.

Tööde tegemise ajal jätkatakse teenindust tavapärasel moel, kuid antud ajavahemikul võib mõnedel päevadel temperatuur saalis olla mõnevõrra madalam ja raamatukogule omane vaikus võib olla häiritud. Teenindussaali paigaldatakse akende ette kilega kaetud tellingud, mis mõnevõrra takistavad saalis liikumist.

Estonia pst 8 hoone ehitati aastatel 1894-1895. Tallinna keskraamatukogu tegutseb hoones alates 1920. aastast. Hoone on riikliku kaitse all kui ehitis- ja ajaloomälestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles