Tule loomaaeda kinno!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tule loomaaeda kinno!
Tule loomaaeda kinno! Foto: Kultuurikava.ee

Laupäeval, 18. oktoobril algusega kell 11.30 näidatakse Tallinna loomaaia keskkonnahariduskeskuse suures auditooriumis Viasati kinoõhtute raames loodusfotograaf Charlie Hamilton Jamesi filmi Ostsin endale vihmametsa“ /Bought My Own Rainforest/ tunnipikkust 1. episoodi. Enne filmilinastust teeb sissejuhatuse ja räägib vihmametsast zooloog Aleksei Turovski. 
 
Filmipäev on kõigile tasuta ja filmil on eestikeelsed subtiitrid. Pärast seanssi saab lahendada loodusviktoriini loomaaias või proovida õnne Viasati loosikastis 40 tollise Samsungi teleri loosimisel.

Viasati kinoõhtud toimuvad 13.-18. oktoobrini erinevates Eesti mäluasutustes, kus näidatakse dokumentaalkanalite Viasat Nature, Viasat History ja Viasat Explore filme.

Filmitreilerid ja lisainfo http://viasat.ee/kino

Infot ja kommentaare leiab ka Facebooki lehtedelt https://www.facebook.com/kino6htu jahttps://www.facebook.com/events/1489604794627838/

Lisaks filmielamusele saab hariduskeskuse fuajees vaadata skulptuurinäitust „Loom ja inimene“ või loomaaia ajalugu tutvustavat stendinäitust „Tallinna Loomaaed 75“.

Keskkonnahariduskeskus asub loomaaia Õismäe-poolses lääneväravas Ehitajate tee 150. Kel soov lisaks tasuta filmivaatamisele ka loomaaeda minna, siis oktoobris on piletitel juba soodsamad talvehinnad. Põhja- ja läänevärava kassa on lahti kella 9 kuni 17, loomaaed suletakse kell 19.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles