Eesti Ekspress: Liis Haavel leidis uue ohvri

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on tehtud juuni alguses, kui Harju maakohtus arutati kinnisvarapettuses süüdistatavte Liis Haaveli ja Vello Loiti süüasja.
Pilt on tehtud juuni alguses, kui Harju maakohtus arutati kinnisvarapettuses süüdistatavte Liis Haaveli ja Vello Loiti süüasja. Foto: Priit Simson

Eesti Ekspressi andmetel püüab vanuritel vara väljapetmises süüdistatav Liis Haavel maha müüa 80-aastase tallinlase maja.


Liis Haavel tuli Tallinnas Kadaka puiesteel omaette elava 80-aastase Aksli juurde mullu sügisel ning lepiti kokku, et Liisist saab Aksli naine, kirjutab Eesti Ekspress.


Mõne aja pärast kadus eaka mehe pangakontolt 100 000 krooni ning Aksli kinnitusel pole tema raha välja võtnud, vaid seda tegi Liis Haavel.


Kui mehel enam raha polnud, hakkas naine müüma mehe maja ning ühe maakleri sõnul on see hoone müüki pandud ilmselt valskust kasutades.


Kuigi väidetavalt on maakleril ostjad olemas ning esmaspäeval sõlmitakse müügitehing, on Nõmme linnaosa valitsusel kavas lasta kohtul määrata Tallinna linnavalitsus Aksli ajutiseks eeskostjaks, see peaks kindlustama, et vanale mehele jääb tema kodu alles.

Loe ka «Politsei tabas vanurite petmises kahtlustatava Liis Haaveli», «Liis Haavel ja Vello Loit ei tunnistanud end kinnisvarapettustes süüdi» ja «Viinisaiakestest piisas, et võita vanamemmede usaldus».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles