Jõhkralt piinatud väikelaps pääses intensiivravist tavapalatisse

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna lastehaigla
Tallinna lastehaigla Foto: Toomas Huik

Möödunud kuul raskete vigastustega lastehaiglasse toodud kahe ja poole aastane tüdruk on tänaseks intensiivravist tavalisse palatisse üle viidud, kuid vajab siiski ööpäevaringset jälgimist.

Tüdruku ema ja tolle elukaaslane on lapse vigastamise kahtlusega vahi alla võetud, praegu on koos lapsega haiglas tema isa, teatab Facebookis lapse ja tema isa toetamiseks loodud toetusgrupp.

17. septembril sai politsei lastehaiglast teate, et sinna on toodud kahe ja poole aastane tüdruk, kellel on silmaga nähtavad vigastused.

Kuna arstidel oli alust kahtlustada, et need vigastused võisid tekkida sellest, et last on löödud, siis anti sellest politseile teada ja järgmisel päeval peeti kahtlustatavana kinni lapse 22-aastane ema ja tema 32-aastane elukaaslane. Politsei algatas kriminaalmenetluse piinamist käsitleva paragrahvi järgi ning reedel võttis kohus prokuratuuri taotlusel lapse ema ja tema elukaaslase eeluurimise ajaks vahi alla.

Vahepeal oli lapse seisund nii kriitiline, et arstid talle enam elulootust ei andnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles