Leonid Agutin ja Anzelika Varum / Леонид Агутин и Анжелика Варум

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leonid Agutin ja Anzelika Varum / Леонид Агутин и Анжелика Варум
Leonid Agutin ja Anzelika Varum / Леонид Агутин и Анжелика Варум Foto: Kultuurikava.ee
Agutin ja Varum
Nordea Kontserdimaja


5. märtsil esineb Nordea Kontserdimajas publiku ees duett, mis on kahtlemata muusikalise armastuse ja harmoonia sümboliks – Leonid Agutin ja Anželika Varum. Kõik algas "armastusest tööpostil". Leonid, "paljajalgne poiss", Anželika aga – "õrn eksootiline lill", kes laulis "kunstnikust, kes joonistab sügise jazz-meloodia saatel vihma"... Räägiti, et seesuguse ilusa paari suhe jookseb kindlasti petlike kuulujuttude karile. Elus juhtub aga mõnikord imesid – Anželika ja Leonidi armastus ei jooksnud karile. Lisaks sellele, justkui halvaennustajate mõnitamiseks, rõõmustab ja üllatab paar meid pea iga aasta aina uute laulude ja hittidega.



Leonidi ja Anželika muusika on nii erinev: erutav, tõsine, romantiline, kuid alati see "õige" - igat laul elavad artistid laval aina uuesti ja uuesti välja, ning iga kord teevad seda kogu südamest.



Leonid ja Anželika näevad koos head välja nii laval kui ka tavaelus. See duett näeb alati harmooniline välja: tõelise mehelikkuse ja naiselikkuse, maitse ja graatsia teostus. Lisaks sellele, et tegemist on hämmastavate muusikutega, on Leonid ja Anželika ka lihtsalt ilusad inimesed ja romantiline paar. Paari silmitsemine tähendab helluse, rahu ja õndsuse tunnetamist.



Nende ühine kontsert on kindlasti suurepärane kingitus kõikidele fännidele! Nad suudavad rääkida armastusest paremini kui keegi teine ​​- lihtsalt sellepärast, et nad teavad, mida tähendab armastus.


Ainus Leonid Agutini ja Anželika Varum kontsert, mida toetavad suurepärased muusikud grupist "Esperanto" ja tantsuprojekt Lebedi Funk, toimub 5. märtsil Nordea Kontserdimajas.



Kuni oktoobri lõpuni soodustus kõikidele piletitele -15%.


Täiendavate soodustuste saamiseks registreeri ennast korraldaja kodulehel www.tcc.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles