Zakk Wylde & Black Label Society (USA)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zakk Wylde & Black Label Society (USA)
Zakk Wylde & Black Label Society (USA) Foto: Kultuurikava.ee
Legendaarne Ozzy Osbourne'i kitarrist Zakk Wylde koos ansambliga Black Label Society annab taaskord kontserdi Rock Cafes


8. märtsil annab kontsertklubis Rock Cafe kontserdi kitarrivirtuoos Zakk Wylde, keda tuntakse peamiselt kui endist Ozzy Osbourne'i bändikaaslast, oma bändiga Black Label Society (USA). Piletid kontserdile tulevad müügile Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti reedel 10. oktoobril kell 10.00.



Tuntud muusiku, laulja ja helilooja Zakk Wylde'i poolt 1999. aastal moodustatud Black Label Society on raskerockibänd, mis on rockisõprade hulgas hinnatud kui väga hea kontsertbänd. Zakk, kes mõnda aega oli kitarristiks ka Ozzy Osbourne'i bändis, kutsus endaga kampa trummari Phil Ondichi ning koostöös salvestati album, millest sai Black Label Society debüütalbum "Sonic Brew".



2000. aastal salvestati album "Stronger Than Death" plaadifirma Spitfire Records alt. Sellele järgnes esinemine Ozzfesti B-laval, millest valmis aasta hiljem kontsertalbum "Alcohol Fueled Brewtality Live!!". Järgnesid albumid "Blessed Hellride", "Hangover Music, Vol. 6" ja "Mafia". 2006. aastal alustas bänd koostööd plaadifirmaga Roadrunner ning ilmus uus album "Shot to Hell." 2010. aastal ilmus kauamängiv „Order of the Black“ ning täiesti uue materjaliga album ilmus tänavu 8. aprillil kandes nime "Catacombs of the Black Vatican".



Bändist on aastate jooksul läbi käinud palju erinevaid muusikuid, teiste seas näiteks Metallicasse suundunud Robert Trujillo.




Videod

:



Black Label Society - "My Dying Time"

https://www.youtube.com/watch?v=W7mNmiW9qts



Black Label Society - "Stillborn"

http://www.youtube.com/watch?v=2yUZJZC2V40



Black Label Society - "Blood Is Thicker Than Water"

http://www.youtube.com/watch?v=dmqHw3p2hLU



Black Label Society - "Concrete Jungle"

http://www.youtube.com/watch?v=k3LBfITvkBk





Lisainfo

:


Gunnar Viese


gunnar@viesency.eu

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles