Tallinna ettevõtlusinkubaatorid avavad homme uksed

Meribel Sinikalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loomeinkubaatoris saab tutvuda ettevõttega Lingvist, mis varasemalt kandis nime Language Accelerator.
Loomeinkubaatoris saab tutvuda ettevõttega Lingvist, mis varasemalt kandis nime Language Accelerator. Foto: Peeter Langovits

Homme on Tallinna ettevõtlusinkubaatorites avatud uste päev – uksed on avatud nii Kopli ettevõtlusinkubaatoris, Ülemiste inkubaatoris kui ka Loomeinkubaatoris.  

Avatud uste päeval saab tutvuda ettevõtlusinkubaatorite tegemistega ja ühtlasi kuulata huvitavaid ja harivaid seminare.  

Kopli ettevõtlusinkubaatoris kell 11.00 algaval seminaril «Kuidas vallutada välisturge?» jagab kogemusi Playluggage ja Estelon. Playluggage OÜ esindajad räägivad oma kogemustest Eesti müügikultuuris, toimivatest kommunikatsioonivormidest ja välisturule sisenemise strateegiatest. Alfred & Partners OÜ partner Alissa Vassilkova jagab kaubamärgi Estelon kõlarite teekonda välisturule. 

Kell 17.00 on huvilised oodatud külla Loomeinkubaatorisse, kus toimub seminar teemal Lingvist’i teekond Londonisse. Keeleõppeprogrammi Lingvist asutaja Mait Müntel räägib oma kogemustest startup-kiirendis TechStars osalemisest. Tänavu kevadel osutus Lingvist üheks kümnest ettevõttest, kes valiti enam kui 1 500 kandidaadi seast välja mainekasse TechStarsi Londoni kiirendiprogrammi.

Lingvist, varasema nimega Language Accelerator, on keeleõppetarkvara, mis kiirendab keeleõppeprotsessi ja vähendab kordades keeleõppele kuluvat aega. Keeleõppe kiirendamine saab võimalikuks tänu keele statistilisele analüüsile ning protsessi matemaatilisele optimeerimisele. Programm kaardistab õpilase teadmisi ning oskab õppeprotsessi suunata vastavalt kasutaja arengule. 

Ülemiste inkubaatoriga on võimalus tutvuda homme kella 9.00 -17.00. 

Seminaridel osalemine ja ärinõu küsimine on tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles