Mustamäele kavandatakse ujulaga spordikompleksi

Meribel Sinikalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine koolihoone aadressil Akadeemia tee 30.
Endine koolihoone aadressil Akadeemia tee 30. Foto: Google Maps

Tallinna linnavalitsus algatab detailplaneeringu koostamise, mis võimaldab rajada Mustamäe linnaossa ujulaga spordikompleksi.

Akadeemia tee 30 kinnistu detailplaneeringu koostamise eesmärk on määrata kinnistule ehitusõigus spordi- ja vabaajakeskuse ehitamiseks. Lisaks ujulale ja spordisaalile planeeritakse rajatavasse hoonetekompleksi ka avalik saun.

 «Kaasaegne ujulaga spordikompleks on mustamäelaste ammune unistus,» ütles linnaosa vanem Helle Kalda. «See ettepanek on tehtud kõikidel debattidel, mis Mustamäel on toimunud. Mustamäel praegu toimuv rahvaküsitlus näitab, et suur huvi on ka linnasauna vastu.» 

Planeeritava maa-ala suurus on 1,02 hektarit. Planeeritav ala asub Akadeemia tee, Eduard Vilde tee ja Ehitajate tee vahelisel alal. Planeeritava kinnistuga külgnevale maa-alale projekteeritakse avalikuks kasutamiseks kuni 50-kohaline parkla. Detailplaneeringu koostab Tallinna Linnaplaneerimise Ameti tellimusel OÜ Artes Terrae.

Peale algatamist korraldab Mustamäe Linnaosa Valitsus detailplaneeringu lähteseisukohtade ja eskiislahenduse väljapaneku ning avaliku arutelu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles