Segadus Ülemistel: kas inimene sai rongilt löögi või mitte?

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni palvel ei avalda Sakala fotot täissoditud rongist. Ettevõtte kommunikatsioonijuhi hinnangul on sodijate eesmärk saada oma tööle suur tähelepanu ning seetõttu teeb Elron enda poolt kõik, et soditud vagunid võimalikult vähe avalikkuse ette jõuaksid.
Elroni palvel ei avalda Sakala fotot täissoditud rongist. Ettevõtte kommunikatsioonijuhi hinnangul on sodijate eesmärk saada oma tööle suur tähelepanu ning seetõttu teeb Elron enda poolt kõik, et soditud vagunid võimalikult vähe avalikkuse ette jõuaksid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tallinnas Ülemistel teatati täna kella 9 ajal rongiõnnetusest, mis politsei kohalesaabumisel osutus aga eksituseks.

Elron teatas, et täna umbes kella 8.30 ajal sai Ülemistel Vesse peatuskoha juures inimene rongilt löögi. «Kannatanu jäi ellu, kutsuti kiirabi ja politsei,» ütles Elroni kommunikatsioonijuht Mai Vahtrik. 

Helen Uldrich Põhja prefektuurist seevastu ütles Postimehele, et tegu oli hoopiski eksitusega.  «Ülemistes arvati, et naine on saanud rongilt löögi. Politsei ja kiirabi läksid kohale, kuid mingit kokkupuudet rongiga polnud. Tegu oli lihtsalt valehäirega. Naine oli vist lihtsalt kukkunud, et nii arvati. Rongid seisid, kuni asjaolud selgusid,» rääkis Uldrich. 

Nüüdseks on rong edasi sõitnud, kuid õnnetusega seoses tekkis jaamas ajutine seisak ning nüüd hilineb peale Tallinna-Tartu rongi veel mitu reisirongi. Hilinevad reisid 010 (Tallinn-Tartu), 220 (Tallinn-Narva), 404 (Tallinn-Aegviidu) ning reis 330 (Tartu-Valga) asendatakse bussidega. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles