Korteriühistu naisjuht sai maja ees peksa

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Irina Holland.
Irina Holland. Foto: Liis Treimann

Korteriühistu Uus-Maleva 7 juht Irina Holland, endine Keskerakonna aktivist ja praegune sama erakonna oponent, kes silma paistnud nii erakonda kui ka Venemaa poliitikat kritiseerivate avaldustega, kirjutab Facebookis, et talle tungis kallale sama maja elanik ja peksis teda rusikatega pähe.

«Majas, kus ma olen tegevjuht, ründas mees mind rusikatega, ootan kiirabi ja politseid,» vahendas naine, kelle arvates on kallaletungi põhjused ühelt poolt poliitilised ja teisalt võis kallaletungijat vihastada asjaolu, et majja paigutatud turvakaamerad ei luba narkoäri ajada.

Politsei kinnitab, et 2. oktoobri hommikul löödi Tallinnas Uus-Maleva tänaval maja ees 39-aastast naist. Naine viidi haiglasse, politsei viis sündmuskohalt jaoskonda 54-aastase mehe. Mehele on esitatud kuriteokahtlustus paragrahvi alusel, mis käsitleb kehalist väärkohtlemist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles