Sergei Rogozhin 'Romansi võlu' / Сергей Рогожин 'Очарование романса'

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Rogozhin 'Romansi võlu' / Сергей Рогожин 'Очарование романса'
Sergei Rogozhin 'Romansi võlu' / Сергей Рогожин 'Очарование романса' Foto: Kultuurikava.ee

Illusioon stuudio esitab:


SERGEI ROGOŽIN


19. novembril kell 19.00


Vene Kultuurikeskuses




Venemaa teeneline artist, legendaarsete gruppide Auktsõon ja Forum solist on esmakordselt Tallinnas oma kavaga „Romansi võlu“.



Silmatorkava välimuse ja suurepärase hääle omanik, hämmastavalt näitlejalik, Peterburi moodi tasakaalukas ja leebe Sergei Rogožin on oma loomingulises karjääris 20 aasta eest saavutanud palju: võita auhindu mainekatel konkurssidel ja festivalidel, läbi käia tuuriga peaaegu kogu maailmas - Taanist ja Ameerika Ühendriikidest India ja Lõuna-Ameerikani, ning võitis miljonite austajate südameid. Tema loomingulist biograafiat ja vokaalvõimeid võib kadestada iga artist. Tema loominguliste huvide ulatus on hiiglasuur – siin on nii rokkmuusika, kui ka natuke kergemeelne popmuusika ja muidugi romansid. Sergei ise arvab, et "lauljal on ainult üks õigluse kriteerium: kui sa küsid iseendalt, kas on mul midagi, mida ma tahaksin jagada, kui astun lavale. Ja pole oluline, missuguses žanris".



„Tänapäevane Rogožin on „selle vaimse keskkonna jätk, mis võrsub Neeva kaldalt,  Petropavlovski kindluselt, Rostraalsammastelt, pöördsildadelt“, - arvab A. Zapesotski, kultuurilooliste teaduste doktor, Sankt-Peterburi Humanitaarülikooli rektor. Ja sellega on raske mitte nõustuda.



Nüüd saavad ka tallinlased tutvuda või jätkata tutvumist niisuguse unikaalse ja mitmekesise artistiga. Täituma vene linnaromansi kordumatu ilu ja hämmastava meloodilisusega Sergei Rogožini nõidusliku esituses võib 19. novembril kell 19.00 Vene Kultuurikeskuses.



Dmitri Roditšev

- kitarr


Jelena Talkovskaja

- klaver



Infotelefon: +372 5804 1767, +7 911 928-0508

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles