Lasnamäel tuleb laupäeval tervisepäev

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vererõhu ja veresuhkru kontroll.
Vererõhu ja veresuhkru kontroll. Foto: Arvo Meeks

4. oktoobril kella 10-16 on Lasnamäel Lindakivi Kultuurikeskuses tasuta tervisepäev, kus on  kavas tervisemõõtmised kogu perele, tervisetöötoad ja kontsert.

Kultuurikeskuse esimesel korrusel viib Lasnamäe Medicum kella 10-16 läbi tervisemõõtmisi kogu perele, sealhulgas  mõõdetakse vererõhku, veresuhkrut ja vööümbermõõtu,  testitakse kopsufunktsiooni,  arvutatakse  kehamassiindeksit, hinnatakse keha rasvasisaldust, nõustatakse  tubakast loobumise ja suuhügieeni osas, määratakse kaalu ja pikkust, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

Kella 11-14 kestab Prügihundi keskkonnateemalisi mänge ja võistlusi sisaldav lasteprogramm, mida viib läbi Tallinna keskkonnaamet. Kella 12-14 esinevad laste tantsu- ja laulukollektiivid ning Elina Netshajeva.

Teisel korrusel on kella 11-15.45 Lasnamäe Medicumi korraldusel töötoad. Kuna kohtade arv on piiratud, on vajalik eelregistreerimine tel 645 7702.

Kella 11-12 toimub tervisetöötuba täiskasvanutele «Vananemise tervis»,  kell 12.15-13.15 tervisetöötuba täiskasvanutele «Naise tervis», kell 13.30-14.30 tervisetöötuba lastele «Selja tervis» ja kella 14.45-15.45 tervisetöötuba lastele «Silmade tervis».

Ürituse ajal on esimesel korrusel avatud kohvik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles