Piletimäng: võida piletid Vene räppari Basta kontserdile!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Promopilt

Tallinnas Nordea kontserdimajas annab 13. oktoobril kontserdi Vene räppar Basta. Tallinncity loosib oma lugejate vahel välja piletid artisti kontserdile.

Omapärase loomingulise teekonnaga Basta viljeleb meloodilist räppi ja esitab oma Baltikumi turneel esitab kuulajatele juba hittideks saanud  lugusid ja ka kõige värskemat loomingut pidevalt uuenevast repertuaarist.

Mullu jõudis Basta (aka Ноггано) 15 –ne Venemaa aasta parima artisti edetabelisse ajakirja Time Out arvestuses. Tema album «Баста 4» jõudis 3. kohale kõige müüdavamate albumite seast iTunesi Venemaa osakonna versioonis, olles eraldi kõige edukaim hip-hop lugu. Teiste seast eristavad teda igale kuulajale arusaadavad laulusõnad ning rütmikad meloodiad. Tema laulud meeldivad isegi neile, kes on traditsioonilisest räpist kaugel.

 Esineja laulab ja esitab kõnemeloodiat jäljendades teksti oma ausast linna-, tänava- ning sulatõest, nii nagu on öeldud laulus «Город» («Linn»): «Linn, mu linn, oled nii lähedane, oled nii kallis.» Tema kuulajad ja vaatajad hindavad ja austavad lauljat selle eest, korrates oma lemmiklugude sõnu: «Так плачет Весна» («Nii nutab kevad»), «Ты та» («Oled see sama»), «Игра» («Mäng»).

Piletimängus osalemiseks:

Mine Tallinncity Facebooki lehele ja hakka meie fänniks.

Leia postitus teemal: Piletimäng: võida piletid Basta kontserdile Tallinnas!

Jaga ja vajuta «like» ning kirjuta postituse alla oma kontakt (meiliaadress või telefon).

Nii oledki osalenud piletimängus. Tallinncity loosib reede keskpäevaks välja võitjad, kes saavad koos kaaslasega kontserdipiletite õnnelikeks omanikeks.

Võitjad tehakse teatavaks reede keskpäeval Facebookis ning nendega võetakse ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles