Solarise juurde rajati Tallinna suurim jalgrattaparkla

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Solarise jalgrattaparkla.
Solarise jalgrattaparkla. Foto: Solaris

Solarise keskust ümbritsevatele kõnniteedele rajati pealinna suurim avalik rattaparkla, kus keskuse turvakaamerate vaateväljas on võimalik parkida korraga koguni ligi 300 rattal.


Solarise keskuse juhi Anneli Palvadre sõnul on jalgratta kasutamise aktiivsus Eestis viimasel ajal hüppeliselt kasvanud ning seni on selgelt puudu olnud kohtadest, kuhu ratas turvaliselt ja mugavalt hoiule panna. «Nii otsustasimegi avada linna südamesse suure tasuta jalgrattaparkla, et innustada inimesi veelgi rohkem rattaga liiklema,» märkis Palvadre.

Jalgrattaid on võimalik parkida Solarise keskuse juures Estonia pst ning Rävala pst poolsetel külgedel. Ligi 300 jalgratast mahutav uus parkla on küll kaamerate vaateväljas, kuid kindlasti tasub ratas siiski spiraalsete jalgrattahoidjate külge lukustada. Solarises asuvast kauplusest Extreme Sport on võimalik selleks otstarbeks ka tasuta rattalukke rentida.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles