Otseülekanne: kuidas edukalt turundada?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval, 1. oktoobril toimub 11. Tallinna Ettevõtluspäev. Tallinncity kannab ürituselt üle mitu põnevat seminari: edulugude seminari «Uus mood ettevõtluses: arene või sure!» ning seminar-workshopi «Kuidas turundada tasuta ja tulemuslikult?».

Kell 10-12.30 toimuv edulugude seminar «Uus mood ettevõtluses: arene või sure!» on Urmas Vaino juhitud kolmeosaline showelementidega vürtsitatud seminar, mis kutsub inspiratsiooni saama huvitavatest edulugudest. Kell 14-15.30 toimuv seminar-workshop «Kuidas turundada tasuta ja tulemuslikult?» on praktiline ja mänguline töötuba eluliste näidete baasil, mida juhib Anu-Mall Naarits, Marketingi Instituudi juhataja, koolitaja ja turundusekspert.

Tallinna Ettevõtluspäeva programmi mahub üle 50 erineva seminari, koolituse ja töötoa. Kogu ettevõtluspäeva programm on tasuta. Tänavuse ettevõtluspäeva läbiv teema on nutikas äri, mis käsitleb ettevõtlust uute konkurentsieeliste leidmise ning lisandväärtuse loomise vaatevinklist, hõlmates nii näiteid ja soovitusi äriideedele turuvõimaluste leidmiseks, ambitsioonikate ärimudelite rakendamiseks kui ka sektorispetsiifilisi teadmisi ettevõtte kasvu tagamiseks. Tallinn Ettevõtluspäeva kava leiab siit.

Tallinna Ettevõtlusamet korraldab ettevõtluspäeva, et tunnustada ja väärtustada ettevõtjaid ning ettevõtlikku elustiili, pakkuda ettevõtjatele ja ettevõtlushuvilistele uut ja kasulikku infot ning julgustada linlasi tegelema ettevõtlusega.

Ettevõtluspäevale järgneb 2. oktoobril Noorte Ettevõtluspäev, mis toimub kinos Artis. Sel päeval toimub kümmekond asjalikku nooremale sihtgrupile suunatud ettevõtlusteemalist üritust

Ettevõtluspäeva korraldamine on rahvusvaheline traditsioon, mida hakati tähistama suuremates Euroopa linnades juba 2003. aastal ning mis tänaseks on kasvanud välja Euroopa Komisjoni poolt juhitavaks üle-euroopaliseks ettevõtlusnädalaks. Nii toimuvad sügiseti väike- ja keskmise suurusega ettevõtjatele suunatud teemanädalad korraga rohkem kui 37 Euroopa riigis, sh Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles