Telliskivis tuleb staarirõivaste täika

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telliskivi Kirbufestival
Telliskivi Kirbufestival Foto: SCANPIX

7. oktoobril kell 17 kauplevad Tallinna Telliskivi Loomelinnakus JJ-Street Baltic Session Urban kirbuturul hilpude ja aksessuaaridega tuntud Eesti staarid.

Kui lemmikute hulka kuuluvad retrohõngulised värvid, glamuursed ehted või sportlikumad rõivad, aga ka kõik muu huvitav, leiab värskust riidekappi. Suurejoonelise tänavakultuurifestivali teine avasündmus on suunatud nii kõigile šopahoolikutele, moemaanidele kui ka head seltskonda ja põnevust armastavatele inimestele. Tuhandete kaupade vahel jalutamisele lisavad urbanlikku meeleolu mõnus muusika, suurepärased õhtujuhid ning kaunid tänavatantsijad.

Igas stiilis ja igale maitsele rõivaid, aksessuaare ja esemeid müüvad V.I.P.-alas ka Eesti kuulsused, sealhulgas Kertu Jukkum, Joel Juht ning Maia Vahtramäe. Viimase letilt võib leida väga ainulaadseid kleite, millest üks on disainitud Kirill Safononovi poolt ja kantud vaid kaks korda. «Kindlasti panen müüki ka Eesti Laulu kingad ja ühe Kirilli jaki, mida Põhja-Tallinna ajal kandsin,» lubas Vahtramäe.

Lisaks on kohal Eesti populaarseimad blogijad Grete Link, Mari-Liis Suvi, Teele Mustallikas ja Iti-Pätrik Järve. Urban Kirbuturu suurepärast võimalust ei lase mööda ka Eesti Tippmodell 2013. aasta võitja Sandra Ude.

JJ-Street Baltic Session Urban Kirbuturul müüjana osalemiseks tuleb broneerida müügikoht meiliaadressil kirbukas@balticsession.com ning 2x3-meetrise koha maksumus on 10 eurot. Registreerumisel tuleb märkida e-mail, nimi ja vanus ning müügikohta võib jagada ühe sõbraga. Teiste seas on oodatud ka firmad. Eelregistreerimine toimub 5. oktoobrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles