Arhitektuuri välkloeng "Arhitektuur pildis. Pilt arhitektuuris"

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arhitektuuri välkloeng "Arhitektuur pildis. Pilt arhitektuuris"
Arhitektuuri välkloeng "Arhitektuur pildis. Pilt arhitektuuris" Foto: Kultuurikava.ee

Eesti Arhitektuurikeskuse järjekordsel välkloengul küsime, millised on arhitektuuri representatsioonid kujutavas kunstis ja millised kunsti väljundid linnaruumis ning milline roll, koht ja potentsiaal on üldse kujutaval kunstil linnaruumis. Arhitektuuri hinnatakse enamasti funktsiooni järgi ja kunsti eetilise sõnumi kaalukuse järgi. Mis siis saab kui need kaks kusagil kohtuvad…? Õhtu moderaatoriks on Maria Arusoo ja välkloeng toimub koostöös Eesti Fotokunstimessiga.



LAVAL


Oliver Orro


Viktor Gurov


Dénes Farkas


Paco Ulman


Marco Laimre


Kaja Pae 



MODERAATOR


Maria Arusoo 



TOETAB


Eesti Kultuurkapital



KORRALDAB


Eesti Arhitektuurikeskus



VÄLKLOENGUD


Välkloengute eesmärk on kutsuda avalikkust kaasa mõtlema ja arvamust avaldama meid ümbritseva avaliku ruumi kujundamisel, tekitada arhitektuuriteemadel avalikku arutelu ja viia ühiskonda arusaamist, et arhitektuur on meie kõigi asi. Välkloengute raames tutvustavad erinevate elualade esindajad 9-minutilise ettekande jooksul oma seisukohti etteantud teemal, misjärel toimub avatud diskussioon esinejate ja kuulajate vahel. Varasematest välkloengutest: http://www.arhitektuurikeskus.ee/category/valkloengud/



TASUTA

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles