Eksperimenta!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eksperimenta!
Eksperimenta! Foto: Kultuurikava.ee

Eksperimenta! toimub teist korda

E! 2011 Lauluväljakul. Foto: Kerli Kehman

Rahvusvaheline noortekunsti triennaal Eksperimenta! teemaga “Kunst ja teadus” toimub Tallinna vanalinnas 23. oktoobrist 23. novembrini.

Eksperimenta! toob kokku 14-19 aastaste noorte kunstnike teosed üheteistkümnest riigist ning loob noorte vabamõtlemise tsooni Tallinna vanimas, Katariina kirikus ja keskaegses kaupmehemajas Hopneri Majas. Pea 800-aastane kirik rahvusvahelise noortenäituse toimumispaigana loob põneva kontrasti ajaloo ja kaasaja vahel nii vormis kui sisus ning esitab huvitava väljakutse nii kunstnikele kui näituse kujundajatele. Ühtlasi tõestab see, et Tallinna keskaegne vanalinn on elav ja avatud uutele julgetele ideedele ja vabale mõtlemisele.

Eksperimenta! 2014 “Kunst ja Teadus” 23. oktoober – 23. november Tallinna Katariina kirikus ja Hopneri Majas, avatud teisipäevast pühapäevani kell 11 – 18. Sissepääs etteregistreerimisel tasuta, kohapeal 2 eurot täispilet, 1 euro sooduspilet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles