;paranoia presentation: Cubus Larvik "Memorial"

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
;paranoia presentation: Cubus Larvik "Memorial"
;paranoia presentation: Cubus Larvik "Memorial" Foto: Kultuurikava.ee

Cubus Larviku albumi "Memorial" esitlus.



Cubus Larvik nime all tegutsevad Karl Saks ja Hendrik Kaljujärv, kes loovad elektroonilist heli ja muusikat. ;paranoia kirjastuse kaasabiga ilmub üheteistkümnest narratiivsest ja abstraktsest heliloost koosnev täispikk album „Memorial“, mis tähistab tegijatele ühe olulise perioodi lõppu ja uue, kurvema algust.


paranoia.ee/cubuslarvik


cubuslarvik.bandcamp.com




Ratkiller on primitiivsetes tingimustes ja piiratud vahenditega loodud elektrooniline muusika Mihkel Kleisi esituses. Rakiller sai alguse aastal 2011 ja tänaseks on ilmunud 5 minitiraažis albumit.


http://www.muurileht.ee/mittekonventsionaalne-ratkiller/


https://ratkiller.bandcamp.com/


https://www.facebook.com/pages/Ratkiller/270538899742192




Rin la


„Kui hip-hopmuusika skaala ühes otsas on Naughty by Nature ja House of Pain oma „hüpake-üles-alla-yo“-räpiga, siis rin la toimetab teises, kõige kaugemas võimalikus otsas.“ - kohviraadio.com


soundcloud.com/rinla


youtube.com/rinlasound



Monsieur Valdemar Experience on kirjastuse ;paranoia esitlusformaat, süntees aktuaalsest helikunstist, video-performance'st, metateatrist ja kirjandusest või selle puudumisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles