Olerexi tankla müüs tuhandeid liitreid diislikütusega segatud bensiini

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodumaine tanklakett Olerex.
Kodumaine tanklakett Olerex. Foto: Karli Saul/SCANPIX

Olerexi Õismäe tanklas sattus  töötaja eksimuse tõttu 25. septembril  mootoribensiini 95 hulka ekslikult vähesel määral diislikütust. Kokku müüdi segunenud kütust 3263 liitrit.

Olerex vabandab klientide ees, ettevõte on klientidega ühendust võtnud ning korvab kõik võimalikud kahjud.

«Olles vea avastanud, peatasime koheselt mootoribensiini 95 müügi ning asendasime selle 98ga. Teavitasime kliente e-maili ja lühisõnumi teel ning palusime neid juhul, kui auto mootor ebakorrapäraselt töötab, pöörduda tasuta kontrolli, helistades telefonil 1888, Falck Autoabi OÜ,» sõnas ASi Olerex turundusjuht Liina Kivimägi.

«Oluline on, et segukütust saanud autost tuleb kogu kütus välja pumbata, peale valada ei tohi,» selgitas Liina Kivimägi. «Kokku puudutas juhtum ca 30 autot ning enamik tankijatest on tänaseks oma autod lasknud üle vaadata või teevad seda tänase päeva jooksul. Tanklast pumpasime segunenud kütuse välja ning Õismäe tanklast võib taas julgelt tankida.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles