Vaata, milline peab olema Raekoja platsi jõulukuusk

Meribel Sinikalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulukuuse paigaldamine Raekoja platsile.
Jõulukuuse paigaldamine Raekoja platsile. Foto: Peeter Langovits

Tallinna Kesklinna Valitsus kutsub kõiki maa- ja metsaomanikke osalema suure kuusepuu otsingus, et leida pealinna esindusväljakule kauneim jõulupuu.

«Ootame konkreetseid pakkumisi (foto, asukoha kirjeldus, kuuse kõrgus, maaomaniku kontaktandmed) kuni 20. oktoobrini. Valiku tegemisel võetakse arvesse kuuse välimust, hinda ja kaugust Tallinnast,» teatas Tallinna linna häälekandja.

Pakutav kuusk peab olema vähemalt 15-20 meetri kõrgune, kahar ja ühtlaselt tihe, kasvama lagedal hästi juurdepääsetavas kohas ning mitte kaugemal kui 150 kilomeetrit Tallinnast. Kuuse lähedal ei tohi olla elektriliine, mis võiksid takistada kraana tööd puu langetamisel ja pealelaadimisel.

Kuuske võivad pakkuda maaomanikud või peab pakkujal olema maaomaniku kirjalik luba. Samuti võivad jõulupuud pakkuda firmad koos vajalike sissesõidulubade vormistamise, Raekoja platsi paigaldamise, hilisema demonteerimise ja jääkide äraveo teenuse hinnapakkumisega.

Kuusk püstitatakse Raekoja platsile 13. novembriks. Esimesel advendil, 30. novembril, süüdatakse Raekoja platsi kuusel esimese advendi küünal.

Lisainformatsiooni saab telefonidel 6 457 251, 51 466 12 ja meiliaadressil kylly.annus@tallinnlv.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles