Tänavune Tallinna jõulukuusk valitakse välja lähiajal

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud aastal jõudis jõulukuusk Raekoja platsile 14. novembril.
Möödunud aastal jõudis jõulukuusk Raekoja platsile 14. novembril. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna Kesklinna valitsus valib tänavu Raekoja platsile pandava jõulukuuse välja lähiajal, sest häid pakkumisi on piisavalt.

«Meile tuli juba eelmise aasta jõulukuuse jaoks üsna palju arvestatavaid pakkumisi. Praegu vaatamegi neid läbi, samuti on terve suve jooksul tulnud uusi kuuskede pakkumisi. Sellepärast me polegi esialgu meedia vahendusel kuuseotsinguid välja kuulutanud. Võib-olla polegi vaja kuulutada, kui leiame seni pakutute seast sobiva,» ütles Kesklinna valitsuse linnakeskkonna osakonna juhataja Aigar Palsner.

«Kui hästi läheb, siis jõuame selle nädala jooksul kõik pakutud kuused üle vaadata, siis saab ka otsuse teha. Kuusk peaks asuma Harju- või Raplamaal, võib-olla ka Lääne-Virumaal. Et poleks kaugemal kui 100-120 kilomeetrit Tallinnast. Kuusk peab asuma sellises kohas, et talle pääseks rasketehnikaga ligi ja et läheduses poleks elektriliine. Need kriteeriumid on ka olulised,» lisas ta.

Palsneri sõnul peaks tänavune jõulukuusk olema välja valitud lähema nädala-paari jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles