Alkoholi tarbimist lubavad märgid maksid 5640 eurot

Meribel Sinikalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alkoholi tarbimist lubav märk
Alkoholi tarbimist lubav märk Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna linnapea Edgar Savisaar vastas linnavolikogu liikme Riina Solmanile arupärimises, et Toompeale ja Kadrioru parki paigutatud alkoholi tarbimist lubavate siltide kujundamine, valmistamine ja paigaldamine maksis kokku 5640 eurot.

Volikogu liige uuris, kust ja kuidas leiti linna eelarvest vahendid alkoholimärkide paigaldamiseks, sest Kadriorgu pole siiani suudetud üles panna vajalikke liiklusmärke. «Alkoholi tarbimist lubavate märkide jaoks leitakse raha vähem kui poole aastaga,» kirjutas Solman arupärimises linnapeale.

Savisaar vastas talle, et märkide paigaldamine oli Tallinna Kesklinna valitsusele õigusaktiga pandud ülesanne. «Linnaosa valitsuse eelarvet planeeritakse viisil, et oleks võimalik katta ka muid kohustusi ja korraldada tegevusi, mis ei ole hõlmatud pikaajaliste kestvuslepingutega,» vastas Savisaar.

Tema sõnul on hetkesituatsiooni arvestades vajalik Kadrioru asumi liikluskorralduslikud küsimused lahendada kompleksselt. «Lahenduse väljatöötamisega tegeletakse ja kui see on ametkondade poolt heaks kiidetud, saavad paigaldatud ka vajalikud liikluskorraldusvahendid,» märkis linnapea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles