Savisaar külastas Tallinna prügilat

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnapea Edgar Savisaar Tallinna prügilas.
Linnapea Edgar Savisaar Tallinna prügilas. Foto: Linnavalitsuse pressiteenistus

Linnapea Edgar Savisaar külastas täna Tallinna prügilat, mille aktsiad kuuluvad alates käesoleva aasta juunist sajaprotsendiliselt Tallinna linnale.

Savisaar märkis, et kui varem oli prügila miinustes, siis tänaseks on selle lühikese ajaga jõutud plussi. «Kasumit toob prügila majandamise efektiivsus,» kinnitas linnapea.

«Prügila aktsiate sajaprotsendiline kontrolli alla võtmine on Eesti munitsipaaltasandil revolutsiooniline samm. Olen kindel, et keskerakondlik Tallinn teab ja oskab prügilat linnakodanike huvides senisest tõhusamalt majandada. Prügila munitsipaliseerimine on pikk samm normaalse olukorra taastamiseks, kus avalik võim kontrollib inimestele elutähtsate ja monopoolsusele kalduvate teenuste osutamist,» kommenteeris Savisaar.

Linnapea sõnul on hetkel veel vara öelda, kas munitsipaalprügila toob tulevikus kaasa ka tallinlastele tasuta prügiveo, aga üks oluline eeldus selleks on kujunenud, kui prügila majandab ennast kasumlikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles