Noored teevad täna õhtul püstijalakomöödiat

Meribel Sinikalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Püstijalukomöödia näitlejad
Püstijalukomöödia näitlejad Foto: Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia kontserdid

Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia tähistab tänavu oma 95. juubelit, mille raames toimub ka 15. värske heli festival Sügisfest. Festivali raames etendub EMTA lavakunstikooli tudengite püstijalakomöödia «Puhkamisest väsinud».

«Puhkamisest väsinud» on EMTA Lavakunstikooli 27. lennu üliõpilaste omaalgatusliku tööna valminud lavastus, mis koosneb püstijalakomöödiast, estraadilikest etteastetest ning humoorikatest sketšidest. Noored näitlejad ja dramaturgid tahavad teada, kas on võimalik puhata ka enne seda, kui jõutakse lausuda: «Puhka rahus» ning otsivad, milles seisneb puhkamise talumatu kergus.

«Tegu eelkõige täiskasvanutele mõeldud lavastusega, kus püstijalakomöödiale omaselt uuritakse humoorikas võtmes, kuidas eestlased puhkavad ja kuivõrd me üldse puhata oskame. Tegu on vägagi aktuaalse teemaga ka meie endi jaoks, sest lavakooli kõrvalt puhkamiseks just palju aega ei jää. Seetõttu oleme lavastusse sisse toonud palju isiklikku, naerdes vabastavalt ühtaegu nii iseenda kui ka eestlaste üle,» ütles stand-upi lavastaja, dramaturgia suunal õppiv Mehis Pihla.

Naljalugude lavastaja rollis on 27. lennu dramaturgiatudeng Mehis Pihla, näitlejatena astuvad üles samalt kursuselt Jürgen Gansen, Markus Habakukk, Laura Kalle, Karl Laumets, Karmo Nigula, Lauli Otsar, Christopher Rajaveer ja Liisa Saaremäel.

Püstijalakomöödia etendub täna õhtul kell 21.00 aadressil Tatari 13. Lisainfot saab siit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles