PEREHOMMIK

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PEREHOMMIK
PEREHOMMIK Foto: Kultuurikava.ee

Ootame lapsi koos vanematega igal laupäeval kell 12-14 perehommikule.

Võtke pere ja sõbrad kaasa ning tulge raamatuseiklustest osa saama! Jutustame ja kuulame põnevaid lugusid ning peame aru tähtsate ja huvitavate asjade üle. Saame tuttavaks kirjanike ja illustraatoritega ja tutvume nende uute raamatutega. Mängime tähe-, sõna- ja riimimänge, meisterdame ja joonistame. Lapsevanematele jagame teadmisi laste lugema suunamisest ja aitame valida eakohaseid raamatuid.

Perehommikule tuleb registreerida aadressil katrin@elk.ee või telefonil 617 7236.
Hilinejad kahjuks sisse ei pääse! Lisateave telefonil 617 7233.

27.09.2014 LAPSEPÕLVE LEMMIKRAAMAT

Oma lapsepõlve lemmikraamatut tuleb lugema näitleja Tiina Mälberg. Tiina on Rakvere teatris näitlejana töötanud juba üle 15 aasta. Perehommikul saame teada, milliseid raamatuid meeldis talle lapsepõlves lugeda ja kas tal on õnnestunud mõnda oma lasteraamatu lemmiktegelast ise ka mängida. Lisaks lubas Tiina meiega koos meisterdada.

04.10.2014 LOODUSELOOD

Otsi Otti lugu on väikesest poisist, kes eksis metsa ära. Vanaisa oli talle õpetanud, kuidas metsas käituda ning kõik lõppes toredalt. Nüüd tahab Ott vanaisa poolt õpetatud nippe teistele lastele jagada, et kõigil oleks ringi ekseldes soe põues ja meel lõbus. Laupäeval saame Ottiga lähemalt tuttavaks ja lisaks saame teada, kuidas metsas eksimise korral käituda. Seejärel mängime mänge, mis tuletavad meelede jutus kõlanud reeglid ja soovitused. Ning lõppu käelist tegevust: joonistame ja täidame tegevuslehti.

11.10.2014 ASTRA LASTELAULUD

Sel laupäeval täidab pööningukambri elav muusika. Astra loeb meile tagurpidi muinasjutu ja Markus saadab teda kitarril. Peale seda saame aga lausa minikontserti kuulata. Ühes laulus saavad lapsed ka oma häältega muusikat teha. Lõpetuseks meisterdame midagi muinasjutulist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles