Teismelised ninjakilpkonnad (Teenage Mutant Ninja Turtles)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teismelised ninjakilpkonnad (Teenage Mutant Ninja Turtles)
Teismelised ninjakilpkonnad (Teenage Mutant Ninja Turtles) Foto: Kultuurikava.ee

Linn vajab kangelasi. Pimedus on New Yorgis kanda kinnitanud, sest Shredder ja tema kuritegelik käsilaskond Foot Clan on ümber oma õela sõrme keeranud kõik alates politseist kuni poliitikuteni. Linna tulevik tundub tume, kuni otse tänavate alt kanalisatsioonist ilmuvad ootamatult välja neli autsaiderist venda ning avastavad oma saatuse TEISMELISTE NINJAKILPKONNADENA. Needsamad muretud tüübid asuvad koos kartmatu reporteri April O’Neili (Megan Fox) ja tema veiderdajast kaameramehe Vern Fenwickiga (Will Arnett) linna päästma ning lahti harutama Shredderi saatanlikku plaani.



Armastatud koomiksi- ja animasarjades ning filmides meid põlvkondade kaupa lõbustanud TEISMELISED NINJAKILPKONNAD on niisiis tagasi suurel ekraanil!



Filmi produtsent on Transformerite saaga looja Michael Bay ning lavastaja Jonathan Liebesman (“Titaanide raev”). Peaosades kaunis Transformerite filmidega tuntuks tõusnud Megan Fox, kultussarjast “Arrested Development” tuntud Will “Gob” Arnett ning William Fichtner (“Pimeduse rüütel”).



Filmi tõlkis Piret Nukki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles