Galaktika valvurid (Guardians of the Galaxy)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Galaktika valvurid (Guardians of the Galaxy)
Galaktika valvurid (Guardians of the Galaxy) Foto: Kultuurikava.ee

Filmistuudiolt MARVEL, mis on viimaste aastate jooksul filmisõprade palge ette toonud sellised superkangelased nagu Raudmees, Thor, Kapten Ameerika ja Hulk ning pani nad seejärel kõik koos filmi nimega "Tasujad", jõuab sel suvel kinoekraanidele täiesti uus tiim - Galaktika valvurid.



Uus linalugu viib Marveli kinouniversumi seekord kaugele kosmosesse, kus tahumatu seikleja Peter Quill (Chris Pratt) leiab end halastamatu inimjahi keskmest, olles varastanud müstilise, salapäraste võimetega kera, mida himustab võimukas kurikael Ronan (Lee Pace), kelle auahned plaanid seavad ohtu kogu maailmaruumi suhtelise stabiilsuse. Selleks, et Ronani haardest pääseda, peab Quill sõlmima hapra vaherahu nelja teineteisest kardinaalselt erineva lindpriiga, kelleks on tulirelvadest lugu pidav pesukaru (jah, pesukaru...) Rocket, välimuselt puuga sarnanev humanoid Groot (Vin Diesel), surmavalt ohtlik ja salapärane Gamora (Zoe Saldana) ning oma isiklikest kättemaksuplaanidest tiivustatud Hävitaja Drax (Dave Bautista). Kui aga Peterile saab selgeks müstilise kera tegelik jõud, peab ta tegema kõik endast oleneva, et see heidikute kamp ühtseks rusikaks liita ning Ronanile vastu hakata. Terve galaktika saatus on kaalukausil...



Filmi stsenaariumi autor ja režissöör on James Gunn ("Super", "Slither") ja seiklusloo kesksetes osades on Chris Pratt ("Zero Dark Thirty", "Parks and Recreation"), Zoe Saldana ("Avatar"), Dave Bautista ("Riddick"), Lee Pace ("Kääbik"), Michael Rooker ("Elavad surnud", "Cliffhanger"), Karen Gillan ("Doctor Who"), Djimon Hounsou ("Gladiaator"), Benicio del Toro ("Metsikud", "Narkoäri"), John C. Reilly ("New Yorgi jõugud"), Glenn Close ("Saatuslik veetlus", "Damages"), Vin Diesel ("Kiired ja vihased"), Gregg Henry ("Tasujad") ja Bradley Cooper ("Pohmakas").

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles