Tallinna Uue Muusika Ansambel EMTA Sügisfestil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Uue Muusika Ansambel EMTA Sügisfestil
Tallinna Uue Muusika Ansambel EMTA Sügisfestil Foto: Kultuurikava.ee

Tallinna Uue Muusika Ansambel ja dirigent Arash Yazdani esitavad Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia Värske heli festivalil mitu põnevat uut teost.26. septembril kell 18.00 EMTA kammersaalis toimuval kontserdil tulevad Eesti esiettekandele tunnustatud austria helilooja Georg Friedrich Haas´i ning maailma esiettekandele noore ameerika helilooja Jeffrey Arlo Brown´i uudisteos, mis on kirjutatud Tallinna Uue Muusika Ansamblile.


Kavas:


Georg Friedrich Haas “Nach-Ruf…ent-gleitend…” flöödile, oboele, klarnetile, viiulile, vioolale ja tšellole 


Jeffrey Arlo Brown "Motion Harmony #6“ neljale pendlile 



Tallinna Uue Muusika Ansambel (loodud aastal 2012) on fikseerimata koosseisuga uus rühmitus Eesti muusikamaastikul, omamoodi platvorm uue muusika kogemise võimaluste loomiseks. Ansambel soovib tuua kuulajani parima osa uuest muusikast ning pakkuda kaasaegsetele heliloojatele väljundit loomingu esmaesitamiseks. Ansambli koosseisu kuuluvad nii EMTA vilistlased kui ka praegused tudengid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles