TELETORNI JAZZ / TUULE KANN - JAAK SOOÄÄR JA RIHO SIBUL

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

2006. aastast tegutsenud duo Tuule Kann - Jaak Sooäär on tänaseks esinenud tuntud festivalidel Norras (Vossa Jazz), Kreekas (Athena European Jazz Festival), Prantsusmaal (Lille 3000 Festival), samuti Leedus, Belgias, Venemaal, Luxemburgis, Inglismaal ja Taanis ning kodumaistel Jazzkaarel, Viljandi Folgil, Jõulujazzil, Viru Folgil, Võru Folgil ja Viljandi kitarrifestivalil. Samuti on Fääri saarte plaadifirma TUTL alt ilmunud kaks plaati "Õhtu ilu " (2007) ja "Teisele kaldale" (2011), mis on pälvinud positiivset vastukaja nii kodu- kui välismaal.

Riho Sibul on koos Kanni ja Sooäärega aastaid musitseerinud ansamblis "Eesti keeled" ning alates eelmisest aastast koos Sooäärega Juhan Liivi luuletustele loodud muusikat esitavas ansamblis "Juhan".

Kontserdil tulevad esitlusele lood duo repertuaarist, mida iseloomustavad enamasti rahulikud, vahel minimalistlikud kooskõlad, kus domineerivad rahva- ja jazzmuusika värvingud. Koos Riho Sibulaga esitatakse muuhulgas laule "Juhani" repertuaarist.

Tuule Kann – kannel 
Jaak Sooäär – kitarr 
Riho Sibul - kitarr ja laul

Osta pilet Piletilevist

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles