MUSTKUNST LASTELE

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MUSTKUNST LASTELE
MUSTKUNST LASTELE Foto: Kultuurikava.ee

SOODUSKAMPAANIA 19.-21.09.14



Kõik piletid

kampaaniakoodiga PIIPJATUUT

tavahinnast soodamalt


Ostmiseks kirjutada kood väljale "(Soodus)kood" ja vajutada "sisesta"


Seejärel valida piletid kampaaniahinnaga piletid ja lisada ostukorvi.


Seejärel viia ost lõpuni




MUSTKUNST LASTELE


Pärast aastast vaheaega astuvad taas Piip ja Tuut Teatri- ja Mängumaja laval vaatajate ette kaks eri põlvkonna tunnustatud illusionisti legendaarses etenduses MUSTKUNST LASTELE. 



Põnevaid mustkunstitrikke teevad

Aivar Minumets ja Fred-Erik Johanson

. Näha saab nii lõbusat ja lapsemeelset klassikalist mustkunsti, kui ka natuke suuremaid illusioone. Kavas on nii uusi kui ka juba tuttavaid ja armastatud silmamoondusi.



Etendust saadab Eesti heliloojate originaalmuusika, mis valmis spetsiaalselt lasteetenduse tarvis. Etendus sobib igas vanuses lastele ning samuti täiskasvanutele!



”Väga tore etendus oli! Kahjuks ei taibanud veidi vanemaid lapsi kaasa võtta, neil oleks isegi lõbusam olnud kui väikestel. Kõhulihased on naermisest valusad veel mitu tundi pärast etendust!”

-blogikommentaar eelmisest hooajast



Esita tellimus Piip ja Tuut Mängumaja kohvikusse

enne etenduse algust ja saad pärast etendust suure pannkoogitorni väikse hinnaga. Pärast etendust sobib hästi ka mängutoas mängida ja ronida mööda salatunneleid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles