Tallinna Botaanikaaed lõpetab suvehooaja ja tervitab sügist

Meribel Sinikalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Botaanikaaed
Tallinna Botaanikaaed Foto: Toomas Huik

Tallinna Botaanikaaed lõpetab oma suvehooaja ja tervitab sügist laupäeval toimuva perepäevaga. Päeva alustab kell 12 Jänku Jussi orienteerumismäng.

Lisaks orienteerumisele saab kell 13 osaleda ekskursioonidel giidi juhendamisel ning meisterdada töötoas. Hetkel saab avamaal vaadata värvuvaid kikkapuid, punavaid pihlakaid ja heita viimane pilk meie esiväljaku lillepeenardele või rosaariumis õitsevatele hilistele roosisortidele.

Kõigi perepäeval osalenute vahel loositakse välja Tallinki päevareis Soome ning kruiis Rootsi. Toimub sügislaat, kus mahetooteid müüvad Mahex ja Maakaup, Eestis käsitööna valmistatud looduskosmeetika pakub Jovely, samuti on võimalik soetada Hiiumaa Käsitöö Seltsi käsitöö ning keraamikatooted. Eestimaist mett ja meesegusid pakub mesi24.ee. Müügil on Eve Tehtud koduleib. Helga Taimeaed müüb püsililli ning ilutaimi.

«Perepäevad botaanikaaias on väga oodatud ning alati on kohale toonud palju väikesi ja suuri loodusesõpru,» rääkis Tallinna Botaanikaaia direktor Karmen Kähr. «Jänku Jussi lõbusal sügisorienteerumisel on ainult võitjad ning kõik osalejad võidavad punased põsed mõnusast päevast botaanikaaia sügiseses pargis,» lisas Kähr.

Lisainfot saab botaanikaaia kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles