Täna avatakse Ülemiste keskuse parkimismaja

Meribel Sinikalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülemiste keskuse parkimismaja
Ülemiste keskuse parkimismaja Foto: Ülemiste keskus

Täna avatakse Ülemiste keskuse laienduse käigus ehitatud parkimismaja, mis täiendab oluliselt keskuse külaliste parkimisvõimalusi. Parkimismajas on 400 kohta ning koos väliparklaga on Ülemiste keskusel nüüdsest 1350 parkimiskohta.

Ülemiste keskuse juhi Guido Pärnitsa sõnul on parkla valmimine esimeseks käegakatsutavaks tulemuseks Ülemiste keskuse laienduse valmimisel. «On selge, et Ülemiste keskuse kasvamisega peab kasvama ka parkimisvõimaluse tase üldiselt,» ütles Pärnits. 

Ülemiste keskuse parkimismaja on kolmekorruseline ning sissepääs parkimismajja on Suur-Sõjamäe teelt. Parkimismajast viib igalt tasandilt otsepääs keskusesse. Parkimine parkimismajas on keskuse külalistele tasuta ning väljumiseks on see avatud ööpäev läbi. Siseneda on võimalik ajavahemikul 8.00-23.00.

Ülemiste keskuse parkimismaja on osa ulatuslikust keskuse laiendus- ja uuenemisprotsessist. Uuenenud Ülemiste keskus avatakse 23. oktoobril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles