Fotod ja video: meisterkokad võistlevad heategevusturniiril

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Šnelli staadionil peeti täna juba neljandat aastat järjest Eesti tippkokkade heategevuslikku jalgpalliturniiri Chefs Cup 2014, mille käigus selgitati välja Eesti restoranide parim jalgpallimeeskond. 

Tiitli viis koju Event Catering, kes mängis finaalis Maikrahvi restorani vastu. Varasemalt on kahel korral on meistriks tulud Swissoteli, ühel korral Pädaste restorani Alexander tiim.

 Heategevuslik võistlus toob jalgpallimurule kokku Eesti parimad restoranid, et selgitada välja meister ning üheskoos aidata paremaks muuta järjekordse Eesti koolisöökla seadmete parki – seekord on eesmärk toetada Saaremaal asuvat Valjala Põhikooli koolisööklat. Tipprestoranide heategevuslikku jalgpalliturniiri Chefs Cup toetab Electrolux Eesti.

 Turniirist võtab sel aastal osa 16 võistkonda: Kaks Kokka / Ö, Cru, Leib Resto & Aed, Event Catering, Tchaikovsky, Põhjaka mõis, Reval Cafe, Maikrahv, Gourmet Coffee, Wicca, Horisont, Senso, Estonian Burger Factory, Lusikas, Noa ja Umami. 

Võistluse raames toimub heategevuslik loterii, millega on võimalik võita õhtusöök kahele turniirist osa võtvas restoranis ning muid auhindu. Turniiriga käsikäes käiva heategevusliku loterii auhinnalaud on rikkalik ning selle juures on abiks olnud head toetajad – Electrolux Eesti, Õllenaut pruulikoda, Event Catering, Liivimaa Lihaveis, Amedei , Saaremaa Lihatööstus, Dunker, Eesti Jalgpalli Liit, Saku Õlletehas, Kaks Kokka, Horeca Service, restoran Salt, Pärnu Kalamajakas, Kahvliahvi Kokakool, Põhjaka mõis, Santa Maria, iSport, FC Kuressaare, Auto 100 - Škoda ametlik esindus ja Gourmet Coffee.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles