Kadrioru parki paigaldati taas alkoholi tarbimist lubavad märgid

Meribel Sinikalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alkoholi tarbimist lubav märk
Alkoholi tarbimist lubav märk Foto: Mihkel Maripuu

Täna hommikul paigaldas Tallinna Kesklinna Valitsus taas Kadriorgu avalikus kohas alkoholi tarbimist lubavad märgid, kuna eelmised varastati.

8. septembril paigaldas Kesklinna Valitsus Toompeale ja Kadriorgu märgid, mis tähistasid piirkondi, kus võib avalikult alkoholi tarbida. Möödunud nädalavahetusel tõmmati Kadriorus seni veel kindlaks tegemata isikute poolt alustest välja ja viidi minema 8 alkoholi tarbimist lubava ala tähist.

Kuna alkoholi tarbimist lubava ala tähistamine on linnaosa valitsusele õigusaktiga seatud ülesanne, pandi märgid taas informeerimise eesmärgil üles. Uued märgid on kinnitatud tugevamalt ning eeldatavasti peavad need huligaanide marodööritsemisele vastu.

Tallinna Kesklinna Valitsus tuletab meelde, et tähiste kahjustamine ja vargus on varavastane õigusrikkumine, millele järgneb politsei uurimine ning karistus.

Alates 1. juulist 2014 on Eesti Vabariigis avalikes kohtades alkohoolsete jookide tarbimine lubatud. Vastavalt Tallinna Linnavalitsuse määrusele 27.8.2014 on Tallinna linna haldusterritooriumil alkoholi tarvitamine keelatud, välja arvatud teatud piirkondades Kadriorus ja Toompeal, mis on tähistatud vastavate märkidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles