Eile toimus Mustamäel laste tervisepäev

Meribel Sinikalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mänguväljak. Foto on illustratiivne.
Mänguväljak. Foto on illustratiivne. Foto: Mihkel Maripuu

Eile toimus  Männi pargis  laste tervisepäev «Mustamäe Mini-SOS», kus osalesid linnaosa lasteaiad ja algkoolide esindused.

«Mustamäe Mini-SOSil osalevad nii lasteaiarühmad kui koolijütsid,» rääkis Mustamäe linnaosa  tervisedendaja Riina Jõgi. «Väiksemad  esimeses vahetuses, kella kümnest poole kaheteistkümneni ja suuremad kaheteistkümnest poole kaheni. Huvi on suur, sest registreerunud on ligi 800 last.»

Laste tervisepäeva Männi pargis korraldatakse juba 1998. aastast alates. Armastatud orienteerumismäng Mini-SOS toimub Mustamäel kolmandat  korda. Mängu nimi SOS ei tähenda mitte appihüüdu, vaid otse vastupidi – kinnitab, et Sina Oskad Seda.

Ja kus omal teadmisi ja oskusi napib, seal on asjatundjad kohe nõu ja jõuga abiks. Orienteerumismängu erinevates teemapunktides jagavad teadmisi politsei, päästeamet, pommigrupp, Kaitseliit, Punane Rist ja Mustamäe Avatud Noortekeskuse noorsootöötajad.

Mustamäe linnaosa  osaleb Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuameti projektis «Kodu- ja vaba aja vigastuste ennetamine» ning ürituse toimumist toetab Eesti Haigekassa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles