Brooklyni kõige vihasem mees

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brooklyni kõige vihasem mees
Brooklyni kõige vihasem mees Foto: Kultuurikava.ee

Igaühel meist tuleb ette päevi, mil miski meid vihale ajab. Henry Altmann (Robin Williams) on aga vihane kogu aeg. Ühel päeval ärkab ta kohutava peavaluga ja kiirustab haiglasse. Paraku on tema arst plaanitust varem puhkusele läinud ning mehe võtab vastu uus arst, keegi Sharon (Mila Kunis). Sharoni enda elu on varemeis, sest ta armastatud kass Harold sooritas enesetapu, hüpates välja nende korteri aknast. Halvim, mida saaks sellises hapras seisus noore arstiga juhtuda, on kohtumine Henry Altmanni taolise patsiendiga. Mees ärritab teda, kuni viimase piirini aetud naine pahvatab vihaga välja, et Henryl on jäänud elada umbes 90 minutit. Selle põrutava uudise peale üritab mees heastada pooleteise tunni jooksul kõik selle halva, mida ta on teinud oma naisele Bethile (Melissa Leo), nende pojale, oma vennale Aaronile (Peter Dinklage) ja sõpradele-tuttavatele. Samal ajal püüab Sharon, kes oma jämedast veast veidi rahunedes aru sai, leida meeleheitlikult Henryt enne, kui mees midagi täiesti pöörast ette võtab.



"Brooklyni kõige vihasem mees" on must komöödia, millele lisab mõru tooni tõsiasi, et nimiosatäitja Robin Williams ("Hea Will Hunting") meie seast augustikuus lahkus. Lisaks talle teevad kaasa Mila Kunis ("Ted"), Peter Dinklage ("Troonide mäng"), Melissa Leo ("Võitleja") jt. Lavastas Phil Alden Robinson ("Field of Dreams").

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles