Artjom Savitski uue singli esitluskonsert

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artjom Savitski uue singli esitluskonsert
Artjom Savitski uue singli esitluskonsert Foto: Kultuurikava.ee

            Artjomi esitleb Massimos uut singlit 

Kui möödunud reedel küttis Tallinna populaarse restorani Massimo tulikuumaks paljude muusikasõprade lemmik Taukar, siis eelseisva nädalavahetuse juhatab sisse sama tuntud ja armastatud laulja Artjom Savitski. Seega on Massimo sügishooaja alustajateks kaks superstaarisaatest tuule tiibadesse saanud noort muusikut.

Artjomi lauljakarjäär sai alguse lauluvõistluse neljandast hooajast, kus jäi võidus alla kaunile Liis Lemsalule.

“Ootan pikisilmi Massimos esinemist, sest see on väga hubane ja mõnusa emotsioonilise atmosfääriga koht,” tunnistab Artjom. “Reedel astun üles akustilises võtmes. Klahvide taga istub mu hea sõber ja kolleeg Madis Muul ja oodata võib nii uuemaid, nagu “Seistes pilvedel” ja “Koputa”, kui ka vanemaid laule, näiteks “Ainus soov” ja “Sinu juurde tagasi”, lisaks ka mõned tuntud kaverid.”

Artjomi uusim singel kannab pealkirja “Seistes pilvedel” ja see räägib sellest, kuidas vahel unustatakse karjäärile ja materiaalsetele väärtustele keskendudes kallid inimesed enda ümber. “Muusika ja sõnade autor olen ise, seepärast võib laulu lüürika tagant leida ka killukese minu enda elust,” räägib laulja. “Olin ise ka selline, kes tihti mattus töösse ega märganud midagi muud enda elus.” Singel on mõned nädalad väljas ja raadiod on loo ka soojalt vastu võtnud.

Sel suvel bakalaureuseeksamit kirjutanud ja seeläbi diplomeeritud Artjom Savitski jaoks algas laulusuvi juulis ning lisaks esinemistele puhkas ta ülikoolipingest, kirjutades samas palju uut materjali. “Hetkel teen tööd enda esimese plaadi kallal,” ütleb noormees, kelle elumotoks on “Oska olla õnnelik!”

Restoran Massimo on üks pealinna suurimaid, mis mahutab argipäeviti 200 inimest ja kohandatakse vajadusel ürituste tarvis saja võrra enamale külastajale. Uuel hooajal pakutakse külalistele nädalavahetustel muusikute esinemisi elavas esituses. Hubane meelelahutuskoht pakub hõrgutavaid roogi, rikkalikku veinivalikut ja meeldivat seltskonda.

Laudade broneerimine: +372 568 299 00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles