Eesti Jazzliit esitleb:Teletorni Jazz/ Robert Jürjendal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Jazzliit esitleb:Teletorni Jazz/ Robert Jürjendal
Eesti Jazzliit esitleb:Teletorni Jazz/ Robert Jürjendal Foto: Kultuurikava.ee
02.10 kl 20 Robert Jürjendal



Robert Jürjendal

on heliloojana ning kitarristina tegutsenud aastaid koos paljude eesti – ja välismaa muusikutega (Weekend Guitar Trio, UMA, Riho Sibul, Markus Reuter, Tim Bowness, Jan Bang jpt.).



Olles osalenud rohkem kui 40 cd plaadi loomisel, jõudis Robert Jürjendal oma esimese sooloplaadi „Rõõmu allikas“ („Source of Joy“) väljaandmiseni 2013 aasta kevadel. Viimasel ajal on ta rohkem tähelepanu pööranud oma live-elektroonikaga soolokontsertidele erinevates akustilistes keskkondades - nii kirikutes, kontserdilavadel kui ka vabas looduses.



Teletorni kontserdil kõlab Robert Jürjendali kitarrimuusika lihtsatest meloodilistest paladest elektroonika abil loodud fantaasiarikaste heliväljadeni.



Kontserdil on kaastegev muusik ning kunstnik Lotte Jürjendal keda tuntakse ka ansamblite Stella ja Sequoia liikmena.



Kontserdipilet sisaldab sissepääsu 22. korruse Brasserie&Restoran'i Teletorn. Kontserdikülastajatele kehtivad 2 tundi enne kontserdi algust eripakkumised. Laua saab ette tellida telefonil 5815 0020 või e-mailil restoran@teletorn.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles