THE SHOW.Tribute to ABBA. 40th anniversary tour.

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
THE SHOW.Tribute to ABBA. 40th anniversary tour.
THE SHOW.Tribute to ABBA. 40th anniversary tour. Foto: Kultuurikava.ee

7.12 Helsinki Finlandia-talo  8.12 Riia Arena Riga  9.12 Liepaja 21.12 Tallinn saku Suurhall



Meil on hea meel esitleda lavastust ABBA originaalbändi liikmete ja Londoni Riikliku Sümfooniaorkestri muusikutega



„Vaieldamatult parim ABBA pärast ABBAt“


(ABBA ametlik rahvusvaheline fänniklubi)



40. AASTAPÄEVA TUUR
THE SHOW (Rootsi)
Ülim austusavaldus ansamblile ABBA


Tundub, nagu ABBA ei oleks kunagi lõpetanud …



Oled kõike muud juba näinud, nüüd on aeg parimaks!! See ongi juhtunud! Parim ja üks suurimaid ABBA tribute-etendusi tuleb lavale, tähistamaks ABBA eurovisioonivõidu 40. aastapäeva. ABBA müüb endiselt umbes kaks miljonit plaati aastas. See lavastus põimib kõik nende suurimad hitid kahetunniseks unustamatuks elava muusikaga superlavastuseks.



ABBA THE SHOW (Rootsi)


"Vaieldamatult parim ABBA pärast ABBAt"


Armastuse ja Rootsi hingega Skandinaavias loodud „THE SHOW“ järgib ABBA lugu Eurovisioonist kuni suure eduni edetabelites. Seda esitab Rootsi bänd Waterloo, mis on maailmakuulus ABBA elustaja, kaasa teevad ka Londoni Riiklik Sümfooniaorkester ning teiste hulgas kuulsad ABBA muusikud, nagu Ulf Andersson (saksofon), Lasse Wellander (kitarr), Janne Schaffer (kitarr), Mats Ronander (kitarr), Rutger Gunnarsson (bass) ja Roger Palm (trummid), kes on lavastusega „THE SHOW“ tuuritanud palju kordi.


Pole kahtlustki, et tegu on siiani kõige ehtsama ABBA lavastusega.


„THE SHOW“ on olnud üliedukas kogu maailmas – 38 riigis üle viie mandri on müüdud rohkem kui kaks miljonit „THE SHOW“ piletit. See on ülisuure publikumenu osaliseks saanud nii Indias, Hispaanias kui ka USAs, kus välja müüdud etendus toimus kuulsal Hollywood Bowlil.


„THE SHOW“ on saanud ka ametlikku tunnustust. „THE SHOW“ võitis 2010. aastal Londonis toimunud The Limelight Awardsil parima lavastuse kategooria auhinna, edestades selliseid lavastusi nagu „THRILLER LIVE“, „DIRTY DANCING“ ja „PRICILLA THE MUSICAL“.


  2014. aastaks ette valmistatud uuel lavastusel on veelgi suurepärasem valgustus, heli ja visioon ning selle esietendus toimus Londoni Royal Albert Hallis!


ABBA ametliku rahvusvahelise fänniklubi hinnanguid:


- Vaieldamatult parim ABBA pärast ABBAt


- Tundub, nagu oleks ABBA tõesti endiselt elus


- Nagu vaataks tõelist ABBAt


Ajakirjanduse hinnanguid:


- Suurpärane ABBA lavastus


- ABBA kloonid


- Mamma Mia, ABBA on endiselt elus



Kuula maailma armastatuimaid hitte ELAVAS ESITUSES!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles