Galerii: vaata, mida müüakse kaubamaja uuenenud Toidumaailmas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna kaubamaja Toidumaailm uuenes - laienenud on kaubavalik, avatud uus mahetoodete osakond.

Kaubamaja Toidumaailmad Tallinnas ja Tartus on suve jooksul läbinud uuenduskuuri. Ruumi on mõlemas rohkem ning kaubavalik laienenud.

«Soovime, et meie Toidumaailmas pakutav kaup oleks kvaliteetne ja võimalikult värske,» rääkis kaubamaja Toidumaailma kaubandusjuht Kadri Aguraiuja.  Aguraiuja sõnul on valikusse lisandunud hulk toredaid Eesti väiketootjaid, kes pakuvad head ja tervislikku talu- ja mahekaupa.  «Lisaks oleme suurendanud ka  kohapeal valmistatavate kaubamaja köögi omatoodete – värskete salatite ja võileibade valikut.  Esimene tagasiside klientidelt on olnud väga positiivne. Näeme, et linnainimene oskab eristuvat väiketoodangut järjest rohkem hinnata,» lisas Aguraiuja.

Toidumaailma valikust leiab paljude Eesti väiketootjate toodangut, nende hulgas Nõmmiku talu piimatooted, Konju kitsepiim, Rebaseonu suitsuliha, Haldjaleiva pagaritooted ja leivajuuretis,  Marmelaadid Minna Sahvrilt, Allew Magusameistri šokolaadid ning õllevalik väikepruulikodadelt Põhjala, Õllenaut ja Õllemeister.

 Avatud on uus tervise- ja mahekaupade osakond, kust muuhulgas leiab piima- ja sojatooteid, kuivaineid, tervisetooteid gluteeni-, laktoosi-, sahharoositalumatusega inimestele, sportijatele energiatooteid, öko kodukeemiat ja esmatarbekaupa ning tooteid beebidele.

 Uues juustupiirkonnas on lai valik juustusorte ning ka juustule sobivaid lisandeid, nagu lahtised oliivid, tomatid, piprad, moosid ja kreekerid. Puu- ja köögivilja müügipiirkond on avaram ja valik rikkalikum. Nüüdsest on saadaval ka ettepuhastatud ja -lõigatud puuviljad, mida on mugav kaasa haarata.

Suurenenud on oma köögis toodetav salativalik ja kulinaaria. Tallinna Toidumaailma on lisandunud uus salatilett, kust on võimalik endale kohapeal meelepärane salat komplekteerida. Laienenud on liha- ja kalaleti valik, jahutatud liha on eestimaine ja pärineb peamiselt Eesti väiketootjatelt. Maitsestatud liha- ja kalatooted valmistavad poe oma köögi meistrid kohapeal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles