Fotod: kesknoored piketeerisid avaliku joomise vastu

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Keskerakonna noortekogu korraldas täna sotsiaalministeeriumi ees piketi avalikus kohas alkoholi tarbimist lubava korrakaitseseaduse vastu.

Piketeerijad juhtisid tähelepanu alkoholi liigtarbimisega seonduvatele tõsistele probleemidele vahetult enne ministeeriumis toimunud korrakaitseseaduse ümarlauda, teatas erakonna pressiesindaja. Noortekogu juhatuse liige Urmo Saareoja rõhutas, et valitsus peaks tegelema sellega, kuidas vähendada alkoholist tingitud kahjusid ühiskonnas, mitte propageerima selle tarbimist.

«Alkoholist tingitud liiklusõnnetused, tule- ja uppumissurmad, alkoholist põhjustatud haigused ja perevägivald on kõige sagedasemad probleemid, millega Eestis silmitsi seisame. Juhime sotsiaalministri tähelepanu sellele, et Eesti ühiskond pole piisavalt küps lubamaks avalikus kohas alkoholi tarbimist,» ütles Saareoja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles