Snupsi külastab Tallinna lasteaedu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskkonnasõbraliku liikumise kuu maskott Snupsi.
Keskkonnasõbraliku liikumise kuu maskott Snupsi. Foto: Raepress

Keskkonnasõbraliku liikumise kuu maskott Snupsi külastab septembrikuus Tallinna lasteaedu ja on abiks rahvusvahelisel autovabal päeval, 21. septembril, Mustamäel Männipargis.

Septembrikuu jooksul külastab Snupsi 19 Tallinna lasteaeda, kus ta räägib lastele keskkonnasõbralikust liikumisest ning viib läbi erinevaid mänge. Kõik Tallinna lasteaiad, kus maskott Snupsi käib, saavad Snupsi nuku. Snupsi eesmärk on koos kasvatajatega tutvustada lastele keskkonnasõbraliku liikumise kuud ning keskkonnasõbralikke liikumisviise.

Snupsi on vahva, uudishimulik ja püsimatu tegelane, kes on alati valmis seiklema ja liikuma. Ta armastab jalutada, joosta, sõita rattaga ja kindlasti eelistab Snupsi sõita keskkonnasõbralikult bussi, trammi või trolliga,  kus saab ka reisikaaslastega tutvust teha ning võib tihti kohata vanu sõpru. Ta on hea seltsiline, kuid kõige tähtsam on see, et ta ergutab meid liikuma keskkonnasõbralikult. Just seetõttu sai temast keskkonnasõbraliku liikumise kuu maskott.

Täpsem teave keskkonnasõbraliku liikumise kuu ürituste kohta avaldatakse veebilehel eesti keeles, vene keeles ja infovoldikus, mis on saadav linnaosa ja linnavalitsuse infosaalist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles