Alkoholi tarbimist lubavad märgid varastati Kadriorust ära

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadriorgu paigaldati avalikku alkoholitarbimist lubavad sildid.
Kadriorgu paigaldati avalikku alkoholitarbimist lubavad sildid. Foto: Mihkel Maripuu

Eelmisel esmaspäeval viis Kesklinna valitsus lõpule avalikus kohas alkoholi tarbimist lubavate märkide paigalduse Toompeal ja Kadriorus,  möödunud nädalavahetusel aga avastati, et Kadrioru piirkonnas on kaheksa alkoholi tarbimist lubava ala tähist alustest välja tõmmatud ja minema viidud.

Täna õhtupoolikul, täpse kahju selgumisel, esitab Tallinna Kesklinna vanem Alar Nääme politseile kuriteoteate. «Tähiste kahjustamine ja vargus on varavastane õigusrikkumine, taolisele õigusrikkumisele aga peab järgnema karistus,» ütles Nääme. Kesklinna Valitsus on tänulik igasuguse informatsiooni eest, mis puudutab märkide vargust.

Kuna alkoholi tarbimist lubava ala tähistamine on linnaosa valitsusele õigusaktiga seatud ülesanne, on kavandatud uute märkide paigaldamine järgmise nädala alguseks, teatas linnaosavalitsus.

Tallinna linnavalitsus keelas oma  27. augusti määrusega alkoholi tarvitamise Tallinna linna haldusterritooriumil, välja arvatud teatud piirkondades Kadriorus ja Toompeal, mis on tähistatud vastavate märkidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles