Tants reloaded: 'Meelega 2' / Raido Mägi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tants reloaded: 'Meelega 2' / Raido Mägi
Tants reloaded: 'Meelega 2' / Raido Mägi Foto: Kultuurikava.ee
Meelega 2
Informatiiv-tantsukunstiline eneseteostus
Raido Mägi    


„Meelega tehtud asjad teevad meele mustaks. Kui meel on must, siis tehakse asju meelega?!“

   Raido Mägi



Otsus on mõtlemise vorm, kus jaatatakse või eitatakse midagi esemete ja nähtuste, nende omaduste, suhete ja seoste kohta ning millel on omadus väljendada tõde või valet. Järgides traditsioonilist loogikat, lahkab autor teemat läbi "aluste" ja "järelduste".



Koreograafija ja esitus:

Raido Mägi


Muusika:

Moondog


Tehniline teostus:

Ivar Piterskihh


Kestus:

~ 40`


Esietendus:

10.09.2004 Kanuti Gildi Saalis


Toetajad:

Eesti Kultuurkapital, Ellington



Olen lõpetanud Viljandi Kultuurikolledži (praegune Viljandi Kultuuriakadeemia) tantsueriala ja õpetan TÜ Viljandi Kultuuriakadeemias tudengeid siiani. Samuti olen pedagoogina tegutsenud Tallina Kõrgemas Lavakunstikoolis, Tallinna Ülikoolis, Nice-Sophia Antipolis Ülikoolis, Helsingi Teatri- ja Tantsukõrgkoolis ning ka Moldaavias. Olen tantsukompanii BOX RM ja rühmituse PROIMPRO asutajaliige. Samuti olen võtnud osa erinevatest projektidest nagu: offline@online, ARTGENDA 2000, Ground-rush, PROJECT 2003, nu.unioon, ABONEMENT 007.



Lavalaudadel olen koostööd teinud Steve Paxtoni, Nancy Stark Smithi, Charles Linehani, Xavier Le Roy, Susanne Berggreni, Amaia Urra, Raquel Ponce´i, Juan Domínguezi, Tino Sehgali, Paul Gazzola, Frédéric Seguette´i, Mårten Spångbergi, Alice Chauchat, Carlos Pez Gonzaleze, Pirkko Husemanni, Ion Munduate´i, Nadia Cusimano, Geoffrey Garrisoni, Kobe Matthysi, Christine De Smedti, Anna Kochi, Bruno Pocheroniga jne... Lisaks paljude suurepäraste Eesti Kunstnikega erinevatest valdkondadest!



2005. aastal pälvisin Philip Morrise Tantsuauhinna Aasta Tegija tiitli ja 2011 Gerd Neggo nimelise tantsuõpetaja stipendiumi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles