Õle tänavalt leiti pesakond uputatud kutsikaid

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korteris kümmet koera pidanud vanaproua oli akna alla ladustanud kotid ja ämbrid koerte väljaheidetega, sealt lähedalt leiti ka surnud kutsikad.
Korteris kümmet koera pidanud vanaproua oli akna alla ladustanud kotid ja ämbrid koerte väljaheidetega, sealt lähedalt leiti ka surnud kutsikad. Foto: Erik Prozes

Õle tänavalt loomade hoiupaika viidud koertest üks on tiine, teisel on aga hiljuti pojad olnud, selgus pärast koerte ülevaatust.

Loomade hoiupaigast öeldi pärast koerte üle vaatamist, et üks koer on tiine ja varsti poegib. Teine emane aga on välja veninud nisadega - järelikult on tal hiljuti pojad olnud ja ta on neid toitnud.

Koerte hoiupaika toimetamisel osalenud ametnikud tookord kutsikaid ei avastanud, aga neid ei teatud ju ka otsida.

Pärast hoiupaigast sellise info saamist palus mupo majaelanikel selle pilguga ringi vaadata, et äkki on kutsikatest kuskil mingeid jälgi. Nädalavahetusel leidsidki korteriühistu esindajad hoovi koristamise käigus kaanega anuma, mille sees olid uputatud kutsikad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles