Kallaletung Õismäel: kurjategija ründas ohvreid kergliiklusteel haamriga

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Astangu tänav.
Astangu tänav. Foto: Toomas Tatar

Sotsiaalvõrgustikus Facebook ringleb pealnägija kirjeldus Õismäelt Astangu kergliiklusteelt, kus reede õhtul väidetavalt peksis kallaletungija lihahaamriga inimest näkku ja pähe - tema kirjelduse kohaselt oli ühe kannatanu nägu peksmise tagajärjel täielikult moondunud. Politseil õnnestus väidetav kurjategija tabada.

Politseist kinnitati, et reede õhtul teatati politseile kahest omavahel arvatavasti seotud kallaletungist inimestele Astangul. Kella 18 paiku rünnati Järveotsa tee maja trepikojas 65-aastast meest, kes ei soovinud meedikute abi.

Kella 20.15 ajal tungiti Astangul kergliiklusteel kallale 56-aastasele naisele ning talle appi läinud 30-aastasele mehele. Mõlemad vajasid esmaabi. Mõlemal juhul rünnati inimesi haamri-laadse esemega.  

Politsei pidas täna õhtul kinni 28-aastase mehe, keda on alust kahtlustada kolme inimese ründamises reede õhtul Astangul. Mees peeti kinni korteris, ta on viidud jaoskonda ning temaga viiakse läbi esmaseid menetlustoiminguid.

Põhja prefektuuri operatiivjuhi Ivo Utsari sõnul tegelesid nädalavahetuse jooksul võimaliku ründaja otsimisega kümned politseinikud. «Kohe pärast esmaseid teateid kallaletungidest otsis ründajat sündmuskoha piirkonnast kümmekond politseipatrulli, samuti käivitasid oma tegevuse kriminaalpolitseinikud,» rääkis Utsar.

«Ka laupäeval pöörasid patrullid kõrgendatud tähelepanu rünnakute piirkonnale, samuti jälgisid piirkonnas olukorda erariietes kiirreageerijad.» Utsari sõnul keskenduti täna ründaja otsingutel eelkõige kriminaalpolitsei tegevustele. «Muuhulgas kontrollisime läbi mitmeid inimestelt saadud vihjeid ning analüüsisime erinevate inimeste taustasid,» ütles Utsar. «Võimalik ründaja peetigi kinni pärast ühest vihjest saadud info analüüsi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles